Header_over-Ons1-1200x450

OVER ONS

 

Salverda Communicatie geeft communicatieadvies aan organisaties in de sectoren onderwijs, overheid en zorg. Communicatie in deze sectoren draagt ons inziens echt bij aan het geluk van mensen. En daar worden wij heel gelukkig van.
Salverda Communicatie is specialist in strategische communicatie, teksten en publiciteit. We doen dit zowel op project- als op interimbasis. Voor basisscholen(groepen) hebben we speciaal de dienst Sterk Schoolmerk ontwikkeld.

Verwondering

Verwondering creëren speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening. Want natuurlijk wilt u dat de communicatie, of het nu gaat om een strategie, een actie, een middel of een tekst, effect heeft op de klant. Het moet opvallen, blijven hangen. Het moet hen verblijden, verbazen, verwonderen, verrassen, om vervolgens tot actie over te gaan. Pas dan worden er successen geboekt!

pijl_voetbal

Dreamteam

Per opdracht stellen we hét dreamteam samen. Dit team bestaat, afhankelijk van de opdracht, bijvoorbeeld uit een art director, dtp-er, filmmaker, sociale media specialist, tekstschrijver en traffic manager. Het wordt altijd aangestuurd door Ellen Salverda. Zij is uw aanspreekpunt, senior (marketing)communicatieadviseur, tekstschrijver en sparringpartner.

Resultaten

Wanneer u Salverda Communicatie inschakelt, kiest u voor:

  • vergroten van de naamsbekendheid;
  • verbeteren van het imago;
  • meer klanten of leerlingen;
  • hogere omzet;
  • trotse medewerkers en andere betrokkenen;
  • een betrokken en creatief bureau.
ellensalverda

Ellen Salverda

Ellen Salverda (1972) groeide op in Leeuwarden en verhuisde in 1996 naar Amsterdam. Daar was ze gedurende vier jaar verantwoordelijk voor de externe communicatie van internetprovider Euronet Internet te Amsterdam. Daarna ging ze aan de slag als communicatieadviseur, met specialisatie pers- en mediarelaties, bij landelijk communicatieadviesbureau Van Sluis Consultants (nu MSL Group). In 2003 besloot ze met haar partner een jaar te reizen door Zuid-Amerika en Zuid-Afrika en ging daarna weer in Leeuwarden wonen en werken. In 2005 startte Ellen communicatieadviesbureau Salverda Communicatie. Haar passie voor en kennis van corporate communicatie, marketingcommunicatie en publiciteit zet zij sindsdien in voor haar opdrachtgevers. In 2013 schreef Ellen het boek ‘Scoren met free publicity’ dat landelijk wordt uitgegeven door Haystack.

Typisch Ellen: verbinder, strateeg, verwonderaar, probleemoplossend, resultaatgericht, betrokken, positief, groot netwerk, kwaliteit, interimmer, onderwijscommunicatie, corporate- en marketingcommunicatie, publiciteit, teksten.